Depolama

 

İnsanların gıdalarla çalıştığı her yerde, ortam sıcaklığı ve nemi kritik öneme sahiptir.

  • İzleme sistemimizi kullanın.
  • HACCP ve EN 12830’a uyum sağlayın.
  • Gıdalarınızın hijyen ve kalite yeterliliklerini sağladığına emin olun.

Sıcaklık ve nemin otomatik olarak belgelendirilmesi ve izlenmesi

Depodaki sıcaklığın izlenmesi yorucu olabilir: Kaydedicilerin manuel olarak okunması ve belgelendirilmesi zaman alır ve hataya eğilimli olur.

testo’nun güvenilir veri kaydedicileri, sıcaklık ve nemi sürekli olarak kaydederek bir bilgisayarda kolayca değerlendirilebilme imkanı sağlar.

testo Saveris 2 kablosuz veri kaydedici sistemi daha da kullanışlıdır: sizin için belgelendirmeyi de alır ve bir sorun gerçekten ortaya çıkarsa otomatik bir alarm gönderir

Sıcaklık izleme